ASBÜ Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından 2 Haziran 2023 Cuma günü Mesleki Gelişim Atölyesi düzenlendi. Programın açılış konuşmaları Rektörümüz Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ve Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hakan Demiröz tarafından yapıldı. Katılımcıların yabancı dil eğitimi alanında çalışan öğretim elemanlarıyla etkileşimli olarak İngilizce öğretimi ve yeni teknolojiler hakkında bilgi edinmeleri amacıyla düzenlenen mesleki gelişim atölyesinde bir gün süresince farklı temalar çerçevesinde sunumlar gerçekleştirildi.

Programda Reza Vahdani, Elif Öztekin ve Pınar Mızrak, Davut Doğan, Elvan Yılmaz, Tuba Demirkol, Mohammad Wazzan, Nur Gedik Bal, Gülşah Tıkız-Ertürk’ün sunumlarıyla akademisyenlerin profesyonel gelişimine ilişkin farklı temalar çerçevesinde etkileşimli atölye çalışmaları düzenlendi. Programın öğleden sonraki genel oturumu da Sinem Atamsoy Koşar’ın sunumuyla gerçekleştirildi. Sunumlar sonrasında katılımcılara teşekkür belgesi takdimi ardından program sona erdi.