Hızla küreselleşen dünyamızda, teknolojinin etkisi ile iletişimin hızı ve etkisi olağanüstü bir biçimde artmıştır. Bilgiye ulaşmak daha önce hiçbir çağ ve dönemde olmadığı kadar kolaylaşmış, artık sadece birkaç tuşla her tür bilgiye ulaşmak mümkün hâle gelmiştir.  Bu bilimsel devinimi ve birikimi takip etmenin ve ilim dünyasına katkıda bulunmanın en önemli yolu, ileri düzeyde dil bilmekten geçmektedir.

İngilizce, Arapça ve Rusça Hazırlık Programlarının bulunduğu Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde birçok dilde servis dersleri veren akademisyenlerin yanı sıra, alanında uzman, yerli ve yabancı uyruklu Öğretim Görevlileri bulunmaktadır. Güçlü akademik kadromuz ile öğrencilerimizin okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerini sürekli geliştirmeyi hedeflemekteyiz.

180501_ASBU_YDY