ASBÜ 2022-2023 Akademik Yılı açılışı kapsamında 30 Eylül Cuma günü üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokul Arapça Hazırlık Bölümü tarafından hazırlanan oryantasyon programı Sümerbank Konferans salonunda düzenlendi. Programda üniversitemize yeni başlayan öğrencilerimize hazırlık eğitimi ve birimler hakkında bilgi verildi.

ASBÜ İslami İlimler Dekanı Prof. Dr. Selçuk Coşkun’un açılış konuşmalarıyla başlayan oryantasyon idari birim yetkililerinin konuşmalarıyla devam etti. Öğrenci İşleri Daire Başkanı Murat Aktepe, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Osman Kayaer ve Kültür ve Şube müdürü Hüseyin Karayiğit öğrencilerimize birim faaliyetleri hakkında bilgi verdiler. Ardından üniversitemiz hazırlık öğrencilerine mahsus olan Bağımsız Öğrenme Merkezi hakkında bölüm öğrencilerimiz Şeyda Dalga ve Osman Akyıldız arkadaşlarına tecrübelerini aktardılar. Programda geçen yıl Arapça Hazırlık sınıfı birincisi Rüveyda Erdal’a İslami İlimler dekanı Prof. Dr. Selçuk Coşkun tarafından plaket takdim edildi. Program Yabancı Diller Yüksekokulu Arapça Hazırlıkta görev alan Öğr. Gör. Merve Kurtipek’in hazırlık eğitimi ve sınavları hakkında bilgilendirmesinden sonra hazırlık öğrencilerinden Emrullah Arpacı ve Mehmet Can Abacı’nın ilahi sunumlarıyla sona erdi.

A8A9