Etkinlikler

Yabancı Diller Yüksekokulumuz ile İlahiyat Fakültesi arasında iç paydaş toplantısı düzenlendi.

Yabancı Diller Yüksekokulunda yürütülen Arapça hazırlık programının geliştirilmesi için iç paydaşımız olan İlahiyat Fakültesi ile toplantı düzenlendi. Toplantıya İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Mahmut Samar, Doç. Dr. Mehmet Murat Karakaya, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hakan Demiröz, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Murat Yılmaz, İlahiyat Fakültesi Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalı öğretim üyeleri, Arapça ders veren öğretim üyeleri ve Yabancı Diller Yüksekokulu Arapça Hazırlık programı öğretim elemanları katıldı.

Yabancı Diller Fakültesi Ve Yabancı Diller Yüksekokulu Koordinesinde 10 Yabancı Dilde Derslere Yardımcı Materyal Hazırlama Projesi Kapsamında Hazırlanan Materyallerin Baskıya Hazırlanması ile ilgili Toplantı Yapıldı.

Üniversitemiz Yabancı Diller Fakültesi ve Yabancı Diller Yüksekokulu Koordinesinde 10 Yabancı Dilde (İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Arapça, Japonca, Çince, Farsça, Rusça) derslere yardımcı materyal hazırlama projesi kapsamında toplantı düzenlendi. Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Osman Kurt, Yabancı Diller Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Çakır, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hakan Demiröz ve projede görev alan öğretim elemanları katıldı.